Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013



ΔΑΥΟΙΣ ΑΠΑΛΑΣ ΕΤΑΡΑΣ ΕΝ ΣΤΗΘΕΣΙΝ


Ναι, καλά θυμάσαι φίλη τζιβιτζιλού, στίχος της Σαπφούς είναι η επικεφαλίδα μου! Και μεταφράζεται ως εξής: "αχ, να κοιμάσαι σε τρυφερής φίλης τα στήθη"!  Βρε κουτό, θα μπορούσα ποτέ να σ' αφήσω παραπονεμένη; Αφού έγραψα για τον gay κολλητό την προηγούμενη φορά! Τώρα σειρά σου και γούστο μου, καπέλο μου και καουμποϋλίκι μου! xD 
Εντάξει, προφανώς και δεν αναφέρομαι σ' εσένα, την α λα Lindsay Lohan μοδάτη, που σήμερα φιλάς κοριτσάκια στο noiz επειδή είναι in και αύριο - μεθαύριο θα κάνεις την πλύστρα στον super macho mitso, όταν με το καλό ωριμάσεις! Και φυσικά δεν αναφέρομαι (ως επί το πλείστον τουλάχιστον) σ' όλες εκείνες τις συμπαθείς τζιβιτζιλούδες που είναι φυσιολογικά κοριτσόπουλα, με τρέλλα και με κορδέλα και απλώς γουστάρουν λιλί, αντί για μπανάνα! Εσείς έχετε συγχωροχάρτι, ευλόγησον! 
Ας περάσουμε, λοιπόν, πάραυτα στο δια ταύτα της σημερινής θεματικής! Ναι, μικρή νταλίκα, σ' εσένα θα αναφερθώ, σ' εσένα που περίτεχνα καμουφλάρεσαι μέσα στο μπαρόβιο πλήθος, σε σημείο που να σε πλησιάζουν στο ημίφως και χτυπώντας σε στην πλάτη να σου λένε Μιχάλη, που 'σαι ρε μαλάκα; Και μετά να καταπίνουν τη γλώσσα τους και να σου λένε, sorry, λάθος (true story, ένας φίλος μου ήταν στο τσακ να το κάνει)! Επίσης, σχετικώς θα αναφερθώ και στον άλλο τύπο, τον όχι τελείως χασαπολεσβία, σ' εκείνη την τζιβιτζιλού με το κοντό πλατινέ μαλλί, που τη μία ντύνεται σαν την Beyonce και την επομένη ακριβώς είναι σαν τον masta facka rappa, με τα φαρδιά - και καλά - ανεπιτήδευτα casual, τον σκούφο (must μέσα στο club, άκουσα καιρό και είπαν θα χιονίσει dildos)  και το τσαρούχι! Που είναι και λίγο μαγκάκι! Που όταν τα φτιάχνει με την κακιά ενεργητική αφήνει νύχι και το βάφει κιόλας και όταν βρει κανένα 20άχρονο γατάκι το παίζει comando! Ευχαριστούμε πολύ, ας περάσει το επόμενο νούμερο! xD 
Εντάξει, δεν θα θίξω το ότι στοιβάζεσαι στα λεσβιομάγαζα σαν το γίδι και γλύφεις τη μασχαλότριχα της διπλανής μέχρι να φτάσεις το καλαμάκι του ποτού σου. Ούτε ότι τρελαίνεσαι για μηχανές (άκου τώρα σύμπτωση, όλες να γουστάρουν μηχανές), τις οποίες καβαλάς και νομίζεις ότι σου φυτρώνουν αρχίδια. 
Α, ναι!... Και τώρα ενός λεπτού σιγή για όλες τις ξεπεσμένες 32+, οι οποίες "έχουν κόψει" τα μπανάλ λεσβιομάγαζα, επειδή δεν είναι πια γι' αυτές (αυτές έχουν ωριμάσει, έχουν σιχαθεί το ψωνιστήρι που γίνεται εκεί μέσα κλπ κλπ) και ομολογουμένως την αποπνέουν τη decadence, αλλά παρά ταύτα, σε ό,τι κινείται στο facebook και έχει τρύπα, του έχουν κάνει like ακόμη και στο political views. Βασικά, το ενοχλητικότερο όλων, των αφορώντων την lesbian υποκουλτούρα, έχω καταλήξει πως είναι το κόλλημα με τη Μποφίλιου. Η χοντρή σας δουλεύει ψιλό γαζί με στιχάκια της κατακωλάρας, του τύπου: "του το κρατάω αυτού του κόσμου που δεν μου ανήκει ο εαυτός μου" για να της τα ακουμπάτε και αυτή τα βράδια τρίβει τα χέρια της με ικανοποίηση που σας τα αρπάζει και τα τρώει σουβλάκια (δεν εξηγείται αλλιώς!...). Το Νατασάκι το 'χει πιάσει το νόημα, ρίχνει και την κλάψα της να γουστάρετε, κλάμα και χιλιαρικάκι! Εξ άλλου, φωνή και μυαλό δεν της τα αμφισβήτησα ποτέ της εν λόγω κυρίας! 
Τι κόλλημα έχετε με την κλαψομουνιά, τις θεματικές τύπου μοναξιά, εγκατάλειψη, απόρριψη, δυστυχία, μιζέρια; Είναι τόσο μίζερες οι ζωές σας; Ναι; Τι φταίει; Αν νιώθετε μίζερα έτσι όπως είστε, γυρίστε το και φτιάξτε τα με κανέναν τσοπάνη! Και τα χαστουκάκια σας θα τα τρώτε να γουστάρετε και τα strap on θα τα ξεφορτωθείτε να μην πιάνουν χώρο στη ντουλάπα και οικονομία στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. θα κάνετε που δεν θα τα βράζεται κάθε τρεις και λίγο! 
Τι; Δεν θέλετε τον Παντελή τον γελαδάρη; Γιατί; Είναι άντρας, έχει τρίχες που τις σιχαίνεστε, έχει πέος (που επίσης σιχαίνεστε), δεν σας αρέσει το μυαλό του, επειδή είναι αντρικό, απλό και βαρετό, δεν σας αρέσουν τα καουμποϋλίκια και οι μαγκιές; Και τότε γιατί χρησιμοποιείτε dildos και strap ons, από τη στιγμή που σιχαίνεστε το αντρικό μόριο; Δεν θέλω να σας συνταράξω, αλλά το strap on είναι απομίμηση, υποκατάστατο του πέους! :O  5.000 like και καβάτζα το oscar! 

ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΕΣ!!!  

Κατά τ' άλλα, δεν σ' αρέσουν οι άντρες αλλά η γκόμενά σου έχει κοντό μαλλί, ντύνεται με πουκάμισα, παντελόνια, φόρμες, μοκασίνι, σακάκι, φαρδύ τζιν με φαρδύ t shirt, κλπ (άφησα κάτι έξω από την αντρική γκαρνταρόμπα, ή τα είπα όλα;), βλέπει μπάλα, παίζει μπάλα, παίζει μπάσκετ, βλέπει μπάσκετ (ελπίζω να πιάνεις τους τονισμούς της φωνής εδώ, είναι λογοτεχνικό αφηγηματικό  τρικ, μην σνομπάρεις!), φοράει την πουλοζώνη και σε παίρνει σαν ταβερνιάρης, κάνει κουμάντα στο μπαρ και το εστιατόριο και πληρώνει το λογαριασμό και οδηγεί το κωλοφτιαγμένο, με το οποίο ασχολείται με τις ώρες και ξέρει πως λέγεται και η τελευταία κωλοβίδα επάνω του, σου φορτώνει τα βρακιά της να της τα πλένεις και το κάνεις και με μεγάλη χαρά, αλλά... είπαμε, δεν σ' αρέσουν οι άντρες! Δεν τους μπορείς καθόλου βρε αδερφέ! 
Ως λεσβία που σέβεται τον εαυτό της, αμφισβητείς τις αξίες των θεσμών, όπως ο γάμος, η οικογένεια κλπ, αλλά... στο αδιάφορο, εκεί που κάθεστε με τη γκόμενα και χαζεύετε στο internet, όλως τυχαίως, της πετάς στα μούτρα την "προχώ" φωτογραφία από ένα γκέι ζευγάρι του εξωτερικού, το οποίο κάνει σβούρες με το εξωσωματικά συλημένο παιδάκι του! Ναι ξέρω, θύμωσες τώρα. Απαντώ με το σοφό ρητό "πάρε φόρα κούτσα κούτσα...". xD  
Άλλο αυτό πάλι! Γυμναστήριο - ξύλο - (μ)πούλος, ντούκια, σφαλιάρες, α - ου, πολλή αντρίλα ρε παιδί μου! Αλλά στη μέση τζιβιτζιλού αρέσει! Αυτό... αλλά όχι ο μέσος μαμάκιας μαγκάκος άντρας! :O Εξήγησέ μου το να το καταλάβω αυτό! You don't say!... :O  
Κλείνω το παρόν έτσι, χωρίς επίλογο! Έτσι, επειδή η μέση λεσβία για όλα τα προαναφερθέντα έχει και εξήγηση, παράλογη πάντα, που τελειώνει με το "επειδή έτσι γουστάρω". Τέλος, έτσι γουστάρω και κλείνω! 


Adios!